Premieră: Chevrolet Camaro facelift!

Chevrolet a prezentat varianta actualizată a unuia din cele mai recunoscute modele din gama sa – Camaro facelift. Modificările sunt discrete, însă la exterior noul Camaro nu va putea fi confundat cu modelul pre-facelift. Afară de modificările la exterior, Camaro beneficiază și de câteva dotări noi.
Noul Chevrolet Camaro a primit o fascie frontală cu totul nouă, cu alte blocuri optice, calandru și bară de protecție față cu prize de aer mai mari. Blocurile optice sunt acum full-LED cât în față, atât și la posterior, iar cele din față au devenit mai înguste, oferind coupe-ului o privire de prădător mai accentuată. Versiunea de top SS diferă de cele standard acum și mai mult, grație elementelor din plastic negru la partea frontală, dar și inciziilor de aer mai mari în bara de protecție față.
La interior modificările sunt minime. Designul habitaclului a rămas neschimbat, iar printre noutăți aici se enumeră noul sistem multimedia Chevrolet Infotainment 3 cu ecran de 7 sau 8 inch în dependență de versiune și noa oglindă retrovizoare interioară care poate vizualiza imaginile preluate de camera pentru marșarier.
Printre modificările substratului tehnic cea mai importantă este apariția noii cutii automate cu 10 rapoarte, cu care vine cuplată unitatea de top SS cu benzinarul aspirat natural V8 de 6.2 litri. Puterea acestuia a rămas la același nivel – 461 CP, însă acesta ar putea fi mai agil în accelerări acum. Pentru senzații tari Camaro SS mai dispune acum și de launch control. Pentru versiunile mai "simple", cu benzinarele de 2.0 litri și 3.6 litri în continuare este disponibilă cutia automată cu 8 rapoarte sau una manuală cu 6 trepte. Nici aceste unități nu au fost supuse modificărilor și dezvoltă în continuare 279 și, respectiv, 340 CP. În schimb, pentru prima dată Camaro va fi oferit în versiunea Turbo 1LE, care combină motorul de bază de 2.0 litri cu pachetul de performanță cu suspensie modificată. Pachetul include sistemul de frânare Brembo, suspensie rigidizată, regimuri de condus Track Mode și Competition Mode, dar și un volan sport. Această versiune va fi disponibilă în exclusivitate cu cutie manuală.
Startul vânzărilor a noului Camaro este planificat pentru toamna acestui an în SUA, după care acesta va fi livrat și pe celelalte piețe unde în prezent este comercializat coupe-ul american. Prețul de start constituie 25,900 dolari.
0
3,553
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!