Rolls-Royce anunţă ediţia limitată Adamas pentru Wraith şi Dawn cu emblematicul Spirit of Extasy din fibră de carbon

Britanicii de la Rolls-Royce vor produce o nouă serie limitată a coupe-ului Wraith şi decapotabilei Dawn, care fac parte din colecţia Black Badge. În total vor fi produse 70 exemplare a ediţiei, ce a primit denumirea Adamas, 40 coupe-uri şi, respectiv, 30 decapotabile. Cel mai neobişnuit element al seriei respective este fi emblematicul Spirit of Extasy, realizat pentru prima dată în istoria mărcii britanice din fibră de carbon.
Pentru producţia emblematicului din fibră de carbon specialiştii britanici au nevoie de 68 ore. La finalul lucrărilor emblematicul se va situa pe un postament din titan, pe care îşi face loc inscripţia cu denumirea seriei special "Black Badge Adamas" şi simbolul infinitului.
Caroseria va putea fi vopsită în două nuanţe, pentru prima dată în seria Black Badge, în combinaţie de negru şi portocaliu sau negru şi albastru. La interior coupe-urile şi decapotabilele seriei Adamas vor fi dominate de nuanţele modelelor anterioare din colecţia Black Badge. Ceasul de pe consola centrală are încrustate 88 cristale ce formează simbolul infinitului. Coupe-urile Wraith vor beneficia de un plafon iluminat de 1,340 LED-uri, care în ediţia Adamas vor crea un ornament în forma structurii moleculare a carbonului.
Fiecare exemplar din ediţia limitată va dispune de plăci cu inscripţiile "One of Forty" în cazul Wraith şi "One of Thirty" la interiorul decapotabilelor Dawn.
0
2,143
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!