Skoda continuă ofensiva în segmentul SUV-urilor cu un nou model compact

Cei de la Skoda au publicat în spațiul web primele schițe oficiale a noului crossover compact, care urmează să fortifice pozițiile mărcii cehe pe piața chineză. Noul model va fi prezentat la începutul săptămânii viitoare în cadrul Salonului Auto de la Beijing și va primi, cel mai probabil, denumirea "Kamiq".
În gama cehilor noul Kamiq se va situa pe o treaptă mai jos decât actualul cel mai compact crossover din gamă Karoq, având o lungime mai mică cu 20 mm. Noul Kamiq măsoară în lungime 4,390 mm, 1,781 mm în lățime și are un ampatament de 2,610 mm.
Sub capota noului model își va face loc unitatea aspirată natural de 1.5 litri cu 110 CP la activ. Aceasta se va cupla la o cutie manuală, care va transmite cuplul pe puntea față. Nu este exclus ca noul Kamiq să fie disponibil doar cu tracțiune pe o singură punte. Odată cu premiera cehii vor dezvălui mai multe date tehnice, inclusiv celelalte motoare și tipuri de transmisie.
Noul Skoda Kamiq este un model destinat în primul rând pieței din China, dar nu este un model destinat în exclusivitate acestei țări. Produs în China, Kamiq va putea fi livrat și în afara țării, cel puțin în India.
0
2,038
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!