Un Porsche 964 Turbo păstrat neatins timp de 24 ani este expus în vânzare

Centrul de vânzări auto din statul Connecticut, SUA, Carriage House Motor Cars a expus în vânzare un Porsche 964 Turbo imaculat, produs în 1992 și păstrat până acum în garajul unicului proprietar neatins. Odometrul sport-car-ului legendar indică în prezent 736 mile sau 1,184 km.
Dealerul specifică, că exemplarul dat este unul dintre ultimii reprezentanți 964 Turbo cu tracțiune pe puntea spate asamblate manual. Acest sport-car magnific a fost produs la comandă specială și include dotări opționale ce costau atunci circa 30 mii dolari, iar printre acestea se enumeră tapițeria din piele și inserții din lemn la interior, covorașe textile și iluminare ambientală adițională în zona picioarelor, sistem audio cu CD-changer, diferențial autoblocabil, și caroserie vopsită în nuanță albă lucioasă.
Viitorul proprietar va primi setul de acte originale livrate în 1992 împreună cu automobilul, precum și corespondența primului proprietar cu dealerul local, în care sunt indicate detaliile comenzii speciale.
Prețul acestui Porsche 964 Turbo este unul fix, dar nu a fost făcut public – vânzătorul este gata să-l dezvăluie doar potențialilor clienți individual, la solicitare.
0
2,223
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!