Un celebru prezentator TV din Marea Britanie va achita cea mai mare amendă pentru şofat în stare de ebrietate în istoria ţării

Celebrul prezentator TV al Regatului Unit al Marii Britanii Ant McPartlin va achita cea mai mare amendă pentru şofat în stare de ebrietate din istoria Regatului Unit. Acesta a fost obligat de autorităţi să achite suma de 86 mii lire sterline pentru încălcarea comisă.
Specificul legislaţiei Marii Britanii prevede aplicarea amenzilor în dependenţă de salariul săptămânal al inculpatului, astfel, cu cât mai mare este salariul, cu atât mai mare e şi amenda stabilită. La examinarea cazului judecătorii au luat în calcul venitul săptămânal al show-man-ului de 130 mii lire sterline şi au stabilit achitarea unei amenzi în mărime de 86 mii lire sterline, cea mai mare amendă pentru această încălcare în istoria Marii Britanii. Pe lângă amendă, Ant McParlin a fost privat de dreptul de a conduce mijloace de transport pe timp de 20 luni.
Ant McParlin a fost documentat pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate la data de 18 martie curent, când automobilul său de model Mini Countryman a provocat un accident rutier în care, din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Inspectorii veniţi la faţa locului pentru documentarea cazului au stabilit că McParlin se afla în stare de ebrietate alcoolică, iar alcooul din aerul expirat de acesta depășea normele prevăzute legal de aproape două ori.
1
2,106
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!