15 producători auto au anunţat că nu vor participa la Salonul Auto de la Paris din acest an

Trei mărci auto din grupul Fiat Chrysler Automobiles au anunţat că nu vor participa la evenimentul auto de la Paris din toamna acestui an. Astfel, în prezent 15 producători auto vor evita evenimentul din capitala franceză.

Ultima declaraţie în acest sens a fost făcută de reprezentanţii companiilor Alfa Romeo, Fiat şi Jeep, care au anunţat că nu vor fi prezenţi la expoziţia de la Paris din acest an. Totodată, alţi doi producători din componenţa concernului italian, Maserati şi Ferrari, vor participa la expoziţie. Anterior despre absenţa sa la eveniment au anunţat giganţi precum Nissan, Volkswagen, Volvo, Opel, Mazda, Infiniti, Mitsubishi, Subaru, Ford, DS Automobiles, Rolls-Royce şi Aston Martin. Mai mulţi producători din grupul Volkswagen, însă, au şi-au confirmat prezenţa la Salonul Auto din toamna acestui an. Printre aceștia se enumeră Lamborghini, Audi, Porsche, SEAT şi Skoda. Un alt anunţ vine de la triada germană, care vor lipsi de la expoziţia auto de la Detroit din luna ianuarie al anului viitor.
Salonul Auto de la Paris este pe drept considerat prima expoziţie auto de talie mondială. În prezent, expoziţia este cunoscută drept Paris Motor Show şi are loc în incinta Paris Expo de la Porte de Versailles. Prima expoziţie auto în capitala franceză a avut loc în 1898 în Grădinile Tuileries. Salonul Auto de la Paris îşi deschide uşile odată la doi ani la începutul lunii octombrie. În acest an expoziţia va avea loc între 2 şi 14 octombrie.
0
2,587
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!