Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

ABT oferă un pachet de tuning pentru broscuţa decapotabilă Volkswagen Beetle Convertible

Cei de la ABT Sportsline nu ezită să-şi bucure fanii cu noi pachete de tuning nu doar pentru modele de performanţă care, de altfel, indică rezultate bune în versiunile standard, dar şi modele mai accesibile, oferindu-le un aspect extraordinar şi surplus de sportivitate. Noul proiect al tunerilor germani vizează versiunea decapotabilă Volkswagen Beetle Convertible.
Germanii nu au exagerat prin a oferi un kit aerodinamic agresiv, ci au personalizat decapotabila de serie, oferindu-i un aspect foarte atractiv. Caroseria versiunii modificate este vopsită într-o nuanţă maro mată, siglele şi inscripţiile de la exterior fiind de culoare neagră lucioasă, iar pentru o prezenţă mai graţioasă compacta a fost dotată cu jante ABT de 19 inch cu 5 spiţe duble de culoare gri.
Mai multe modificări vin la interior, însă, acesta fiind înnobilat cu tapiserie din piele fină şi iar toate inserţiile standard au fost înlocuite cu unele noi, din fibră de carbon. Astfel, interiorul decapotabilei trecute prin mâinile tunerilor germani nu exagerează cu sportivitate nici la interior, acesta având un aspect orientat mai mult spre lux şi exclusivitate, iar despre posibilităţile dinamice a acestuia sugerează doar fibra de carbon care, însă, a devenit un element indispensabil pentru marea majoritate a automobilelor de lux contemporane.
Sub capota Volkswagen Beetle Convertible modificată de ABT se află unitatea turboaspirată de 2.0 litri, ce livrează standard 220 CP, însă cu setul de modificări propus de tuneri acesta ajunge să dezvolte 290 CP. Sistemul de frânare standard a fost înlocuit cu unul sport de origine ABT.
Amintim, că modelul Beetle se află la sfârşitul carierei sale. Volkswagen intenţionează să-l mai menţină pe linia de producţie încă câţiva ani, însă ulterior acesta va fi pensionat, fără a avea un succesor direct, ci doar unul ideic, care ar putea fi viitorul model de serie derivat din conceptul I.D. Buzz.
0
752
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!