Așa putea arăta limuzina lui Vladimir Putin? Pe străzile Moscovei a fost surprins un Rolls-Royce cu sigle ZiL
16 Mai 2018, 16:37
Un automobil mai puțin obișnuit a fost surprins de martorii oculari pe străzile Moscovei – o limuzină ce pare să combine elementele de design a noului Aurus Senat și a precedentului Rolls-Royce Ghost a fost "captată" în timpul transportării pe o autospecială.
Cel mai curios este că pe model sunt aplicate siglele ZiL, iar portierele spate se deschid în sensul opus mișcării, precum pe modelele producătorului britanic de automobile de lux.
Designul limuzinei pare să combine elementele stilistice a celor două modele – Rolls-Royce Ghost de generație precedentă și noua limuzină dezvoltată de institutul NAMI Aurus Senat.
O publicație din Federația Rusă s-a grăbit să verifice proveniența exemplarului surprins pe străzile Moscovei cu ajutorul numărului de caroserie, iar rezultatul a arătat că modelul dat este un Rolls-Royce. De fapt, o analiză mai minuțioasă duce la concluzia că acesta este un Rolls-Royce cu elemente exterioare
modificate, printre care blocurile optice față și spate, barele de protecție și grila radiatorului.

Conform datelor obținute de reporterii ruși, automobilul a fost produs în 2015 și are sub capotă unitatea pe benzină V12 de 6.6 litri cu 571 CP,
dezvoltată de BMW.

Automobilul a trecut certificarea necesară în Federația Rusă, iar în acte este stipulat că acesta a fost modificat cu efortul comun a întreprinderii ZiL și NAMI – institutul care a proiectat limuzina Aurus Senat, debutată recent.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
3,222
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!