Aston Martin prezintă noua versiune de top DB11 AMR cu benzinar V12 sub capotă
15 Mai 2018, 17:27
Aston Martin a dezvăluit noua
versiune de top a coupe-ului DB11, ce a primit denumirea AMR. Aceasta vine să înlocuiască versiunea precedentă DB11 V12 şi vine cu un surplus de putere şi o suspensie resetată.
Sub capota noului Aston Martin
DB11 AMR s-a situat unitatea twin-turbo V12 de 5.2 litri, care livrează cu 30 CP mai mult decât motorul versiunii de top precedente – 638 CP şi 700 Nm cuplu maxim.
Acceleraţia de la 0 la 100 km/h are loc în 3.7 secunde, sau cu 0.2 secunde mai rapid decât predecesorul, viteza maximă fiind limitată 335 km/h.
La exterior noul Aston Martin DB11 AMR se distinge de celelalte versiuni cu elemente decorative de culoare neagră lucioasă şi suprafeţe nevopsite din fibră de carbon.
Opţional modelul poate fi dotat cu capotă, terminaţiile sistemului de evacuare şi eleron activ din fibră de carbon. Afară de aceasta, DB11 AMR va fi disponibil într-o ediţie limitată
cu accente de culoarea lime-ului Stirling Green cu dungi sport pe caroserie. Versiunea limitată va dispune de etriere şi inserţii la interior vopsite în aceeaşi nuanţă.
Startul comenzilor pentru noul Aston Martin DB11 AMR va fi dat în timpul apropiat, iar preţul pentru varianta incipientă constituie circa 175 mii lire sterline. Ediţia limitată va enumera doar 100 exemplare, fiecare cu un preţ de start de circa 202 mii lire sterline.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
1
2,783
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!