Audi prezintă primul teaser video cu noul Q8 şi anunţă data premierei
15 Mai 2018, 10:23
Audi a publicat primul teaser video a unei serii de filme originale dedicate noului SUV de top din gamă – Q8. Campania de publicitate, ce include şi un film serial Q8 Unleashed, începe oficial la 21 mai şi se va încheia la 5 iunie curent, iar imediat după aceasta noul SUV coupe va marca premiera.
Odată cu publicarea teaser-ului video, germanii din Ingolstadt au prezentat şi o schiţă oficială, pentru a prezenta cum a evoluat designul modelului de la concept la SUV de serie.
Dacă e să comparăm schiţele modelului de serie cu designul conceptelor prezentate anterior, vedem că viitorul SUV a primit un posterior simplificat, dar totodată mai puţin masiv cu un design familiar coupe-urilor actuale din gamă.
Viitorul SUV de top din gama Audi are la bază platforma modulară MLB, pe care au fost construite şi Audi Q7, Bentley Bentayga, Lamborghini Urus, Porsche Cayenne şi Volkswagen Touareg.
Q8 va primi sistemul de tracţiune integrală quattro şi o cutie automată cu 8 rapoarte. SUV-ul coupe va avea sub capotă propulsoare pe benzină şi motorină, va dispune de cel puţin o versiune hibridă, iar în varianta de top
Audi SQ8 sub capotă se aşteaptă noua unitate turbodiesel 4.0 TDI, pe când varianta RS Q8 va dispune de propulsie hibridă, ce va combina un benzinar cu un motor electric.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
4,958
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!