Azi pornim în BMW Eleganza Grand Tour, cu maşini şi motociclete! Cum puteţi să ne urmăriţi?

Astăzi, 20 mai, e ziua cea mare, în care pornim în BMW Eleganza Grand Tour – prima noastră expediţie care va cuprinde nu doar automobile, ci şi motocilete! Trei BMW-uri Seria 6 Gran Turismo se vor duela pentru a ne cuceri prin plăcerea de condus la drum lung cu două motociclete BMW – R nineT şi R 1200 GS – prin cele mai superbe peisaje alpine!
Totul începe din Munchen, din patria BMW, unde urmează să ajungem astăzi. Însă până acolo ne deplasăm pe calea aerului, cu două curse ale partenerului nostru aerian – FlyUIA – una spre Kiev şi cealaltă spre Munchen. Deci, dis-de-dimineaţă, chiar dacă e duminică, o mare parte din aventurierii expediţionişti ne-am dat întâlnire la aeroportul din Chişinău şi am urcat la bordul aeronavelor. Alţi câţiva aventurieri au făcut acelaşi lucru cu o zi mai devreme, iar încă o parte din echipă va ajunge în Munchen pornind din alte destinaţii. Întreaga echipă se va reuni astăzi în Munchen, iar de acolo, în orele după-amiezii, vom da deja startul expediţiei în mişcare!
Ah, vor fi atâtea experienţe inedite pentru noi şi pentru Dvs.! Dar va fi şi o expediţiei de vis, într-un veritabil spirit GT! Iar de astăzi întreaga aventură se va vedea în regim non-stop peste tot!

Cum puteţi să ne urmăriţi?

Echipa noastră de producţie va crea conţinut formidabil în această expediţie, tocmai pentru a vă delecta din plin cu experienţele ei şi a vi le transmite cât mai direct, la propriu şi la figurat! Vom avea mult video, multe poze şi multe relatări, cuprinzătoare şi mai sumare!

Aici, pe GT.md / PiataAuto.md veţi putea vedea în fiecare dimineaţă relatări cuprinzătoare cu experienţele fiecărei zi expediţionale, relatate pe îndelete. Ele vor fi însoţite de seturi generoase de fotografii epice, dar şi de video-ul fiecărei zile, în format 4K, pe care-l vom crea pentru Dvs., direct din expediţie! Iar aici, pe compartimentul special, dedicat expediţiei, puteţi vedea toate relatările adunate şi ordonate cronologic, de la cea mai proaspătă. Însă ultimele relatări vor fi vizibile pe tot parcursul expediţiei şi direct de pe prima pagină de site.
Fireşte, pe pagina noastră de Facebook, veţi putea urmări şi mai multe relatări spontane, imagini, dar şi transmisiuni video LIVE din expediţie cu cele mai interesante momente şi impresii!

Iar începând de azi, 20 mai, ne veţi putea vedea aventurile în mişcare şi pe Instagram, pe noua noastră pagină @gt_md, unde o mare parte din postări vor fi publicate şi în engleză! Daţi-ne follow şi urmăriţi-ne peste tot, iar hashtag-ul principal al întregii expediţii va fi #EleganzaGT!
0
3,794
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!