BMW 530e va putea fi comandat cu dispozitivul de încărcare prin inducție

Sedanul hibrid BMW 530e va putea fi comandat cu dispozitivul de încărcare a bateriilor prin inducție din vara acestui an. Aceasta este prima opțiune de acest gen, oferită de BMW, iar dispozitivul este în totalitate dezvoltat de compania germană.
Odată achiziționat, dispozitivul sub forma unei plăci va putea fi poziționat la locul de parcare a versiunii plug-in hybrid BMW 530e, iar ulterior, imediat ce automobilul va opri și staționa la locul de parcare, sistemul Wireless Charging va începe imediat încărcarea bateriei prin inducție, fără a mai fi nevoie de acțiuni adiționale din partea șoferului, fiind necesară doar instalarea unei plăci receptoare pe podeaua mașinii. Rezistența sporită a plăcii de bază permite montarea acesteia practic în orice loc, fie la un loc de parcare al aer liber, fie în curte, fie în garaj.
Dispozitivul Wireless Charging are o putere de încărcare de 3.2 kW și este capabil să încarce în totalitate bateriile hibridului BMW 530e în doar 3.5 ore. Inițial opțiunea va fi disponibilă în Germania. Doritorii pot comanda sistemul deja acum, iar primii clienți vor beneficia de sistem în luna iulie al acestui an. Ulterior sistemul va fi disponibil în SUA, Marea Britanie, China și Japonia.
0
1,263
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!