BMW Concept 9cento şi Rolls-Royce Cullinan şi-au făcut debutul la Concorso de Eleganza (LIVE VIDEO)

Tradiţional, în seara de dinaintea Concorso d’Eleganza, la Vila d’Este are loc dezvăluirea unor concepte importante ale BMW Group. De această dată, însă, în loc de un concept am asistat live la debutul public al primului SUV din gama Rolls-Royce Cullinan, primele imagini ale căruia au fost publicate cu zile numărate în urmă!
BMW Motorrad, însă, şi-a urmat tradiţia de a prezenta un concept spectaculos, şi a adus la Concorso creaţia pe nume Concept 9cento. E o idee îndăzneaţă a felului în care ar putea arăta un viitor model Adventure Sport din BMW, un model perfect atât pentru serpentine montane şi călătorii lungi, cât şi pentru a da o fugă la cafenea.
Are proporţii ce reflectă agilitate şi greutate redusă, astfel încât vrei să urci imediat pe el şi să porneşti. O idee interesantă adusă de acest concept e sistemul spaţiilor de depozitare, care derivă direct din şa, având totodată şi rolul e a extinde suprafaţa de şezut pentru pasager. Îl puteţi savura în detaliu, atât din fotografiile de mai jos, cât şi din video-ul transmisiunii LIVE, pe care am făcut-o în momentul debutului de aseară.
Surpriza serii a fost să vedem nu un concept de automobil BMW ci un automobil de producţie, proaspăt lansat de BMW Group. E vorba de primul SUV Rolls-Royce, Cullinan, care şi-a dezvăluit pentru prima dată formele pe viu în faţa publicului – şi unde ar fi fost mai indicat s-o facă, oare, dacă nu la Concorso d’Eleganza, acolo unde concentraţia pe kilometru pătrat de multimilionari preţuitori de automobile bune atinge cote record!
E un Rolls-Royce în lumea SUV-urilor cu siguranţă şi e un Rolls-Royce adevărat, fără îndoială. Nu şi-a trădat nimic din calităţile cu totul speciale ale unui Rolls-Royce. Puteţi vedea mai multe informaţii despre Cullinan în ştirea completă a apariţiei sale, dar vă îndemnăm să priviţi şi video-ul de mai jos din momentul debutului public de aseară.

Iar astăzi vor urma multe relatări savuroase de la Concorso d’Eleganza, pentru că azi e marea zi a acestui eveniment special! Fiţi alături de noi!
0
3,121
GALERIE FOTO (21 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!