BMW Seria 6 Gran Turismo devine mai accesibil şi eficient cu noul motor diesel

Noul BMW Seria 6 Gran Turismo devine mai accesibil şi eficient cu noua motorizare entry-level 620d, ce are la bază noul propulsor pe motorină de 2.0 litri cu 4 cilindri în linie.
Noul motor diesel debutează pentru prima dată pe Seria 6 Gran Turismo. Unitatea este dotată cu o turbină cu geometrie variabilă şi sistem de injecţie directă Common Rail. Puterea maximă dezvoltată constituie 190 CP, disponibili de la 4,000 rpm, pe când cuplul maxim este de 400 Nm şi este disponibil între 1,750 şi 2,500 rpm. Motorul se cuplează la cutia automată Steptronic cu 8 viteze, ce transmite cuplul pe puntea spate. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h cu acest motor necesită 7.9 secunde, iar consumul de combustibil mediu declarat este de 4.8-4.9 litri de motorină pentru fiecare sută de kilometri, pe când emisiile de CO2 constituie 127-129 g/km.
Astfel, motorul completează lista actuală a motorizărilor pentru BMW Seria 6, fiind al cincilea la număr. Deşi este destinat dotărilor incipiente, modelul echipat cu acest motor poate fi dotat cu aproape întreaga listă de opţionale, disponibile pentru celelalte motorizări, printre care suspensia adaptivă.
BMW 620d Gran Turismo va fi disponibil începând cu luna iulie al acestui an pe întreg teritoriul Europei, iar preţurile vor fi făcute publice mai aproape de data lansării.
1
2,144
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!