Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW X2 ar putea avea o versiune decapotabilă

28 Mai 2018 - 12:57
Denis Godorozea
BMW analizează posibilitatea lansării unui SUV decapotabil în viitorul apropiat, iar primul model de acest fel ar putea fi creat pe baza celui mai compact SUV coupe din gama bavarezilor – BMW X2. Despre aceasta a relatat Ralph Mahler, şeful departamentului planificare a companiei germane.
Reprezentantul BMW a precizat, că compania analizează posibilitatea lansării unui SUV decapotabil, dat fiind faptul că aceste modele se bucură de un interes sporit din partea cumpărătorilor, pe fundalul creşterii constante a cererii în segmentul SUV-urilor la general. În cazul lansării, noul model va concura direct cu Range Rover Evoque Convertible, care a reuşit să aducă gamei de modele Evoque o creştere a vânzărilor de 26% în 2015!
Totodată, în segment ar putea apărea şi SUV-uri decapotabile mai accesibile – în luna februari al acestui an Volkswagen a confirmat lansarea versiunii decapotabile a crossover-ului compact T-Roc, care va ajunge pe linia de producţie în 2020. Un asemenea model ar putea lansa în viitorul apropiat şi Ford, care a decis să revizuiască în totalitate gama sa de automobile, urmând să se axeze pe producţia SUV-urilor în cele mai vaste variante de caroserie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter