BMW X2 ar putea avea o versiune decapotabilă
28 Mai 2018, 12:57
BMW analizează posibilitatea lansării unui SUV decapotabil în viitorul apropiat, iar primul model de acest fel ar putea fi creat pe baza celui mai compact SUV coupe din gama bavarezilor – BMW X2. Despre aceasta a relatat Ralph Mahler, şeful departamentului planificare a companiei germane.
Reprezentantul BMW a precizat, că compania analizează posibilitatea lansării unui SUV decapotabil, dat fiind faptul că aceste modele se bucură de un interes sporit din partea cumpărătorilor, pe fundalul creşterii constante a cererii în segmentul SUV-urilor la general.
În cazul lansării, noul model va concura direct cu Range Rover Evoque Convertible, care a reuşit să aducă gamei de modele Evoque o creştere a vânzărilor de 26% în 2015!
Totodată, în segment ar putea apărea şi SUV-uri decapotabile mai accesibile – în luna februari al acestui an Volkswagen a confirmat lansarea versiunii decapotabile a crossover-ului
compact T-Roc, care va ajunge pe linia de producţie în 2020. Un asemenea model ar putea lansa în viitorul apropiat şi Ford, care a decis
să revizuiască în totalitate gama sa de automobile, urmând să se axeze pe producţia SUV-urilor în cele mai vaste variante de caroserie.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
2,282
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!