BMW anunţă un nou concept, ce va prefaţa viitorul model de serie cu pilot automat

În cadrul adunării generale anuale a acţionarilor BMW a prezentat primul teaser a noului concept, ce va debuta în acest an şi va prefaţa viitorul model de serie iNext, care va dispune de un sistem de pilot automat sofisticat. Versiunea de serie urmează să fie lansată în 2021.
Acum 2 ani bavarezii prezentau conceptul BMW Vision Next 100, creat în cinstea celor 100 de ani de existenţă a mărcii. La scurt timp după prezentare, producătorul a confirmat că conceptul va evolua într-un nou model, care va fi prezentat deja în acest an, însă tot în variantă de concept, deşi nu este exclus că acesta va avea un aspect şi tehnologii foarte apropiate viitorului model de serie.
Bavarezii nu au dezvăluit detalii tehnice despre viitorul model, însă la moment se cunoaşte că acesta va dispune de un sistem sofisticat de pilot automat. Totodată cei de la BMW au declarat că modelul va fi primul, care va îmbina în sine toate tehnologiile cheie din posesia producătorului german şi că viitorul iNext va fi un model complet electric şi complet conectat.
0
1,731
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!