Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BRABUS prezintă primul său program de tuning pentru Mercedes-Benz X-Class

14 Mai 2018 - 15:56
Denis Godorozea
BRABUS prezintă primul pachet de tuning pentru pick-up-ul Mercedes-Benz X-Class. Tunerii nu au recurs la modificări substanţiale a substratului tehnic ca să creeze un monstru cu benă (acesta, cu siguranţă, va fi prezentat mai târziu), ci s-a limitat la mici modificări exterioare şi materiale noi la interior, de calitate mai înaltă.
BRABUS D4, cum a fost botezat pick-up-ul de tunerii germani, nu vine cu un kit aerodinamic exterior cu exces de agresivitate, dimpotrivă, modificările sunt discrete şi elegante. Barele de protecţie şi celelalte elemente exterioare originale au rămas la locul lor, în bara de protecţie faţă îşi fac loc doar nişte blocuri LED al luminilor de zi cu cu logouri BRABUS.
Pe acoperiş sunt montate alte două blocuri optice adiţionale. Siglele originale Mercedes-Benz au cedat locurile sale de pe calandru şi uşa benei siglelor atelierului de tuning. La posterior atenţia este captată de noile guri a sistemului de evacuare de dimensiuni mai mari, care sunt 4 la număr. Până şi jantele originale BRABUS de 20 inch nu exagerează în cazul lui X-Class cu dimensiuni exorbitante.
Interiorul se face dominat de materiale de o calitate înaltă, precum pielea fină, Alcantara şi inserţiile din aluminiu. Totodată BRABUS va oferi o varietate mare de nuanţe şi combinări a tapiseriei la interior, pentru a satisface cerinţele celor mai pretenţioşi clienţi, variantele posibile de modificare a interiorului fiind aproape nemărginite.
Având la bază modelul Mercedes-Benz X 250d, noul BRABUS D4 are sub capotă unitatea turbodiesel de 2.3 litri, care în urma modificărilor executate de tunerii germani a primit un surplus de putere de 21 CP şi 60 Nm şi dezvoltă acum 211 CP şi 510 Nm. Modificările, de fapt, se limitează la actualizarea unităţii de control a motorului PowerXtra. Drept rezultat, pick-up-ul poate accelera până la 100 m/h în 11.5 secunde (în versiunea cu cutie automată).
Preţurile pentru modificările prezentate nu au fost numite, însă acestea ar putea varia de la un model la altul în dependenţă de preferinţele clientului în personalizarea interiorului. Totodată BRABUS a anunţat că în viitorul apropiat va prezenta versiunea modificată a variantei de top Mercedes-Benz X-Class cu unitatea turbodiesel V6 de 3.0 litri.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (17 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter