Cel mai accesibil model Mercedes-AMG va debuta în 2019

15 Mai 2018, 11:31
Denis Godorozea via Car and Driver
Cel mai accesibil model Mercedes-AMG va fi lansat anul viitor! Declaraţia aparţine CEO-ului diviziunii germane Tobias Moers, care a şi dezvăluit denumirea viitorului model – Mercedes-AMG A 35 – o versiune de performanţă a noului A-Class, deci.
În prezent versiunea de top a compactei germane poartă denumirea Mercedes-Benz A 250 şi are sub capotă unitatea turboaspirată pe benzină de 2.0 litri, ce livrează 224 CP. Diviziunea de performanţă AMG dezvoltă în prezent versiunea de top a acesteia, cu denumirea A 45, însă Tobias Moers a anunţat, că aceasta va avea şi un frate mai mic cu sigla AMG – A 35, ce va avea sub capotă benzinarul de 2.0 litri, ce va dezvolta circa 300 CP. Acesta va fi şi cel mai accesibil model din gama Mercedes-AMG, dar un model de performanţă veritabil.
Debutul oficial al noului Mercedes-AMG A 35 va avea loc în prima jumătate al anului viitor, cu câteva luni până la premiera versiunii de top A 45, iar şeful diviziunii de performaţă vede în acesta o oportunitate foarte mare de a intra într-un segment, în care AMG nu a mai fost prezent anterior.
0
1,786
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!