Cel mai mare showroom Jaguar Land Rover din Europa a fost inaugurat la Chişinău! Cum arată acesta şi ce va oferi publicului?

Moldova e o ţară mică, dar curajul mare al unor oameni de aici, care rămân întotdeauna optimişti, trezeşte deopotrivă uimire şi admiraţie. Dragii noştri, Moldova se poate mândri cu cel mai mare showroom Jaguar Land Rover din întreaga Europă! Să vă explicăm de ce!
După schimbarea proprietarului companiei britanice, mărcile Jaguar şi Land Rover au trecut printr-o renaştere spectaculoasă, care a întrecut cele mai pozitive preziceri. Motoare noi şi multe la număr, platforme tehnice noi şi performante, extinderea gamei de modele şi identificarea unor noi direcţii de design, care au făcut modelele britanice şi mai dorite în lume, au adus la creşteri substanţiale de vânzări, de mai multe ori pe parcursul ultimilor ani mărcile regăsindu-se printre emblemele cu cele mai mari creşteri.

Aşadar, odată cu renaşterea celor două mărci, a început şi un proces de revigorare a tuturor showroom-urilor Jaguar Land Rover din Europa, iar Moldova e printre primele ţări care s-au aliniat la noile standarde, optând pentru formatul cel mai extins de showroom. Tocmai din acest motiv am ajuns astăzi să fim ţara cu cel mai mare showroom Jaguar Land Rover din Europa, iar această stare de lucruri va continua până la toamnă, când în Munchen se va inaugura un alt showroom renăscut, cu o suprafaţă ceva mai mare, după care, suntem siguri, vor urma multe alte lansări similare pe continent.
Deci, ce aduce noul showroom Jaguar Land Rover pentru publicul din Moldova? În primul rând, adăpostind două mărci, poate expune simultan 20 de autoturisme expuse spre admiraţia publicului. Fiind realizat conform noilor standarde ale mărcii, e conceput să aibă zone de discuţii discrete cu cei interesaţi de automobile, zone de configurare, savurare a ambianţei aventuriere şi sportive ce defineşte cele două mărci şi simţire deplină a valorilor Jaguar şi Land Rover. Nu vor lipsi nici zonele dedicate gamei bogate de accesorii originale Jaguar şi Land Rover, or, în cazul acestor două mărci, cu o experienţe atât de vaste posibile, aceste accesorii vor fi extrem de utile.

Extrem de important pentru proprietarii actuali şi viitori, centrul de deservire din cadrul noului showroom e cu adevărat impozant, având 11 posturi de operare simultană şi o zonă de recepţie cu concept unic în lumea auto. Toate posturile de operare sunt echipate complet cu utilaje ultra-moderne Jaguar Land Rover. Prin urmare, maşinile vor fi deservite mult mai rapid, la o calitate etalon pentru Europa.
Seara de inaugurare i-a avut drept gazde pe reprezentanţii companiei distribuitoare Jaguar Land Rover în Moldova – DAAC Hermes, cu efortul căreia a şi fost realizată această investiţie majoră. Printre gazde s-au numărat Preşedintele companiei, Vasili Chirtoca, Preşedintele diviziei automobilistice DAAC Hermes, Igor Scerbinski, precum şi Directorul showroom-ului Jaguar Land Rover, Eduard Vacaric. Lor li s-a alăturat şi Mario Santucci, Managind Director pentru importatorii europeni de la Jaguar Land Rover, care s-a arătat fascinat de grandoarea şi excelenţa cu care a fost construit noul showroom.
Publicul a fost delectat şi cu două vehicule speciale în seara premierei, care au asigurat un contrast fascinant! Pe de o parte, în showroom-ul din Chişinău a fost expus primul model Land Rover produs în istoria mărcii, de la care a pornit toată legenda Land Rover. De cealaltă parte, a fost expus cel mai inovativ model actual al Jagaur – SUV-ul 100% electric i-PACE, care a intrat deja de curând în producţia de serie şi a făcut un prim pas curajos, dar cu caracteristici realiste, în electrificarea gamei Jaguar Land Rover.
Sunteţi binevenit să vizitaţi noul showroom Jaguar Land Rover în orice zi şi să simţiţi pe propria experienţă lumea celor două mărci britanice într-o manieră ultra-modernă, dar cu acelaşi spirit legendar. Adresa noului showroom din Chişinău este str. Calea Ieşilor 14/1.
Vom reveni şi cu un reportaj video cu impresii dinamice!
0
4,895
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!