Cursa de 24 ore de la Nurburgring din acest an s-a încheiat cu victoria Porsche 911 GT3 R

Ediţia din acest an a cursei de 24 ore de la Nurburgring a adus cea de-a şasea victorie pentru echipa Manthey Racing, şi modelului Porsche 911 GT3 R, pilotat de britanicul Nick Tandy, francezii Frederic Makowiecki şi Patrick Pilet. Poziţiile II şi III au fost ocupate de două exemplare Mercedes-AMG GT3.
Cursa a pus la nenumărate încercări piloţii Manthey Racing, aceștia având parte de o anvelopă deteriorată chiar în primul tur, iar ulterior au fost şi sancţionaţi cu 3 minute pentru depăşirea limitei de viteză pe o porţiune de drum, unde viteza maximă este reglementată. Noaptea a adus veşti alarmante din partea meteorologilor, care au prognozat ploaie şi grindină, iar dimineaţa a fost întâmpinată de piloţi cu o ceaţă densă.
Totuşi, ultimele tururi au adus spectacol din partea echipelor Manthey Racing (Porsche 911 GT3 R) şi Black Falcon (Mercedes-AMG GT3), piloţii Frederic Makowiecki şi Adam Christodoulou întâlnindu-se într-un duel crunt pentru victorie. În final, Christodoulou la volanul Mercedes-AMG GT3, care s-a menţinut pe poziţia de lider, a cedat în faţa emoţiilor şi a frânat prea târziu într-un viraj, iar eroarea comisă de rival a fost folosită de Frederic Makowiecki pentru a depăşi concurentul. Ulterior Christodoulou a reuşit să se apropie de Makowiecki, însă din nou din cauza emoţiilor a comis o greşeală şi a lovit glisierele, ceea ce l-a determinat să rămână în urmă cu 20 secunde în spatele echipei Mathey Racing.
0
1,996
GALERIE FOTO (40 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!