Ford prezintă primul teaser oficial al celui mai puternic Mustang

Ford a publicat prima imagine oficială de teasing cu cea mai puternică versiune de serie a coupe-ului din istoria sa – noua generaţie Mustang Shelby GT500. Deocamdată nu se cunoaşte data debutului noului model, însă potrivit informaţiilor distribuite de presa occidentală, noul Ford Mustang Shelby GT500 va fi dezvăluit nu mai devreme de începutul anului viitor.
Primul teaser ne prezintă partea de sus a coupe-ului de performanţă. Imaginea nu ne oferă prea multe detalii pentru a face diferenţa de design exterior între versiunea de top şi cele "standard", însă putem vedea că noul Shelby GT500 va avea arcuri laterale evazate, o incizie imensă de aer pe capotă, un splitter frontal şi eleron din firbă de carbon pe capacul portbagajului.

În prezent cea mai puternică versiune Mustang poartă denumirea Shelby GT350. Aceasta are sub capotă benzinarul aspirat natural V8 de 5.2 litri, ce livrează 533 CP şi 582 Nm. Producătorul nu dezvăluie prea multe date tehnice despre noua versiune de top, iar cel mai probabil aceasta va avea sub capotă o unitate V8 dotată cu compresor, ce va livra nu mai puţin de 700 CP.
0
1,880
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!