Germanii prezintă ediţia specială a noului super-coupe cu 4 uşi Mercedes-AMG GT Edition 1

Premiera multașteptată a noului super-coupe cu patru uşi de top Mercedes-AMG GT a avut loc la Salonul Auto de la Geneva în luna martie al acestui an. Noul model urmează va fi livrat primilor clienţi în vara acestui an, iar pentru cei mai pretenţioşi cumpărători germanii prezintă ediţia specială de start Edition 1, care va putea fi achiziţionată în primele 12 luni de la startul vânzărilor şi include mai multe opţionale.
Diferențele exterioare ale versiunii Edition 1 se limitează la cele oferite de pachetul exterior AMG Aerodynamics, ce include un splitter frontal de dimensiuni mai mari şi un difuzor modificat integrat în bara de protecţie spate, împreună cu un eleron activ. Exteriorul este condimentat de jantele de 21 inch şi dungile contrastante realizate longitudinal pe toată caroseria, ce vin să accentueze încă o dată sportivitatea modelului. Pentru versiunea Edition 1 sunt prevăzute 3 nuanţe speciale: Graphite Grey Magno, Diamond White Bright şi Graphite Grey Metallic.
La interior clienţii vor fi răsfăţaţi de scaunele şi volanul sport AMG Performance, inserţii din firbră de carbon şi centuri de siguranţă contrastante de culoare galbenă. Habitaclul este căptuşit în piele şi Alcantara, care se regăseşte şi pe volan. Este inclus şi sistemul de aromatizare Air-Balance, ce include aroma specială "AMG #63". Afară de cele enumerate mai sus, clienţii vor putea opta pentru următoarele pachete opţionale: AMG Night Package, AMG Exterior Carbon-Fiber Package 2, ce include mai multe inserţii din fibră de carbon la exterior, High-Class Rear Seat, sau o banchetă spate specială, menită să ofere un confort deosebit, şi un sistem de frânare performant.
Ediţia specială are la bază varianta de top a coupe-ului cu patru uşi – Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+, ceea ce înseamnă că sub capota maşinii s-a situat unitatea pe benzină V8 biturbo de 4.0 litri cu 639 CP şi 900 Nm la activ, cuplat la cutia automată cu 9 rapoarte AMG Speedshift MCT 9G, ce transmite cuplul pe ambele punţi prin intermediul sistemului intelectual de tracţiune integrală 4MATIC+. Cu acest motor noul coupe cu 4 uşi poate accelera până la 100 km/h în doar 3.2 secunde, şi este capabil să atingă viteza maximă de 315 km/h.
Preţul pentru ediţia specială va fi anunţat mai târziu, iar afară de aceasta pentru comandă sunt disponibile versiunile mai puţin performante Mercedes-AMG GT 63 cu benzinar biturbo V8, ce livrează aici "doar" 585 CP, şi Mercedes-AMG GT 53 cu un propulsor de 3.0 litri, ce dezvoltă 435 CP.
0
1,821
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!