Gigantul Chevrolet Suburban devine mai ager cu pachetul Performance Package

Chevrolet a lansat versiunea RST (Rally Sport Truck) pentru SUV-urile Suburban şi Tahoe anul trecut, însă aceasta prevedea doar un set de modificări exterioare şi interioare, care nu influenţau caracteristicile dinamice a acestora. Mai târziu, însă, pentru Tahoe a fost lansat pachetul Performance Package, cu un motor cu o capacitate cilindrică mai mare şi putere netă de peste 400 CP. Din vara acestui an, pachetul va fi disponibil şi pentru Suburban.
Astfel, disponibil pentru versiunea RST, ce include inserţii de culoare neagră şi jante din aliaj de 22 inch, pachetul Performance Package aduce sub capota Suburban benzinarul aspirat natural V8 de 6.2 litri, cu 426 CP la activ, până în prezent în vârful motorizărilor disponibile pentru Suburban se situa unitatea V8 de 5.3 litri cu 360 CP. Vechea cutie automată cu 6 rapoarte cedează locul unei cutii noi, cu 10 trepte, care să reziste ferm cuplului mai mare. Afară de motorul imens, pachetul mai include suspensia cu amortizoare adaptive Magnetic Ride.
Odată comandat, pachetul Performance Package mai oferă posibilitatea de a solicita echipament opţional exclusiv, disponibil doar pentru noua versiune, precum sistemul de evacuare Borla cu două guri de eşapament situate în partea dreaptă a barei de protecţie spate şi frânele performante Brembo.
Americanii nu dezvăluie caracteristicile dinamice a noului SUV, însă modelul Tahoe, care a beneficiat de întregul set de modificări mai devreme, accelerează până la 60 mph (97 km/h) în 5.7 secunde. Totodată, producătorul asigură, că chair şi cu întreg setul de modificări inclus, Suburban mai este capabil să tracteze remorci cu o greutate totală de până la 3.7 tone.
Pachetul Performance Package va fi disponibil pentru versiunea Suburban RST începând cu vara acestui an în SUA, iar mai târziu pachetul va putea fi solicitat şi pe alte pieţe, unde este disponibil Chevrolet Suburban. Preţul pentru pachetul opţional nu a fost dezvăluit.
0
1,847
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!