Honda lansează ediţia specială a roadster-ului S660 Modulo X
31 Mai 2018, 17:31
Niponii au lansat key-car-ul sportiv Honda S660 în 2015. Compacta a fost poziţionată ca succesorul modelului Beat şi a reuşit să-şi păstreze dimensiunile compacte, iar micuţul motor de 660 cm3 l-a plasat în perfect în segmentul key-car-urilor, atât de populare în Japonia. Totodată, modelul a adus culaore în segment, unde producătorii, de obicei, pun accentul pe practicism, iar modelele dispun de un design pătrăţos şi nu prea atractiv.

La momentul lansării, prima ediţie de 8,600 exemplare Honda S660 a fost răscumpărată în termeni record, însă acum, după trei ani de producţie, interesul pentru model a cunoscut o mică stagnare.
În vara acestui an niponii urmează să prezinte versiunea actualizată a compactei, iar până atunci a fost lansată ediţia specială Modulo X, care aduce în sine modificări consistente.
Modificările inspirate de ediţia specială vor oferi modelului o aparenţă împrospătată şi îmbunătăţiri la substratul tehnic. La exterior niponii au dotat modelul cu bare de protecţie noi, cu un design mai agresiv şi lumini de zi de tip LED integrate, iar pe întreg perimetrul caroseriei
şi-au făcut loc mai multe inserţii din plastic negru lucios. Acoperişul pliabil textil este vopsit în nuanţa Bordeaux Red. La posterior îşi face loc un eleron activ şi sigla Modulo X.
Sunt disponibile trei nuanţe noi pentru caroserie, iar exteriorul este condimentat de jante cu design special de 15 inch pentru puntea faţă şi, respectiv, 16 inch pentru puntea spate. Interiorul compactei este căptuşit în piele, scaunele de tip sport sunt incluse standard, iar levierul cutiei de viteze este compus din titan.
Propulsorul de 660 cm3 nu a suferit modificări. Acesta livrează în continuare 64 CP şi 104 Nm cuplu maxim – suficient pentru maşinuţa cu o greutate proprie de 850 kg. Standard motorul se cuplează la o cutie manuală cu 6 trepte, iar opţional clienţii pot opta pentru un variator stepless. Totodată, Honda S660 Modulo X a primit o suspensie reglabilă şi un sistem de frânare mai performant.
Precum şi versiunile standard, Honda S660 Modulo X va rămâne un model destinat în exclusivitate pieţe nipone. Niponii au dat startul comenzilor pentru versiunea specială odată cu prezentarea acesteia, iar cu câteva luni mai târziu va debuta versiunea facelift a compactei.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
2,148
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!