Hyundai prezintă versiunea actualizată a crossover-ului Creta

Hyundai a prezentat în premieră versiunea facelift a crossover-ului Creta. Actualizarea a venit pentru modelul destinat pieței indiene, însă, cel mai probabil, de aceleași modificări vor beneficia și modelele destinate altor piețe, inclusiv celei din Republica Moldova.
Sud-coreenii au ales calea unui facelift mai discret, modificând mai multe suprafețe exterioare, dar fără experimente curajoase, modificări, care la general au împrospătat aspectul exterior al modelului. La partea frontală și-a făcut loc o bară de protecție nouă, cu un aspect nițel modificat, și o nouă grilă a radiatorului, cu "chenare" cromate. Blocurile optice deși și-au păstrat formele, au căpătat un aspect modificat al luminilor de zi de tip LED care, însă, sunt prevăzute pentru versiunile de top. În bara de protecție față sunt integrate alte blocuri optice anti-ceață ornamentate pe lateral cu dungi LED a luminilor de zi. Pentru prima dată Creta devine disponibilă cu caroserie vopsită în două nuanțe.
Substratul tehnic a rămas, practic, neschimbat. Versiunea destinată pieței din India pentru prima dată va fi dotată cu reglaje electrice a scaunului șoferului, sistem de încărcare wireless a gadget-urilor și trapă electrică. Pentru cei mai pretențioși clienți Hyundai va oferi un sistem de cheie intelectuală mai puțin obișnuit pentru această clasă de automobile, realizat în forma unei brățare rezistente la apă, care este folosită drept o cheie intelectuală pentru acces la lacătul centralizat și pornirea motorului.
Motorizările au rămas aceleași, iar de unica modificare tehnică beneficiază unitatea turbodiesel 1.4 CRDI, care se cuplează acum la o cutie manuală cu 6 trepte, în locul celei vechi cu 5 trepte. Precum și anterior, modelele destinate pieței din India vin doar cu cuplu pe puntea față.
Ceva mai devreme a fost actualizate și modelele apropiate corssover-ului Creta comercializat în India – ix25 destinat pieței chineze și Creta destinată pieței braziliene. Însă varianta pre-facelift comercializată și în țara noastră și produsă în Federația Rusă are cele mai multe tangențe cu modelul indian, astfel, cel mai probabil, crossover-ele comercializate în țara noastră vor beneficia de modificări similare, însă nu mai devreme de anul viitor.
0
2,284
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!