INP a surprins un vitezoman ce circula cu aproape 200 km/h!

Inspectoratul Național de Patrulare a depistat doi șoferi vitezomani ieri, 20 mai 2018, dintre care unul conducea cu viteza de aproape 200 km/h, iar al doilea a refuzat să se supună cererii inspectorilor de a opri automobilul și ar putea rămâne fără permis de conducere.

Astfel, un tânăr de 21 ani, originar din Ialoveni a fost surprins de inspectorii de patrulare circulând cu viteza de 147 km/h în apropiere de orașul Ialoveni, după care a refuzat să se oprească la solicitarea inspectorilor de patrulare, fiind ulterior oprit în intersecția str. Băcioii Noi și bd. Dacia. După ce a fost documentat pentru faptele comise, șoferul a acumulat 15 puncte de penalizare și ar putea să fie lipsit de dreptul de a conduce mijloace de transport.
Cel de-al doilea vitezoman a fost surprins pe traseul Chișinău-Leușeni circulând cu viteza de 196 km/h, cu 106 km/h peste limita admisă de lege. Această încălcare se pedepsește în țara noastră cu o amendă de până la 1,500 lei cu aplicarea a 5 puncte de penalizare.
0
2,653
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!