În Chişinău vor apărea staţii speciale pentru taxi

Autoritățile municipale au anunțat despre lansarea unui proiect pilot, ce vizează crearea unei reţele de stații special amenajate pentru maşinile de taxi. Primele stații urmează să fie amenajate în viitorul apropiat, după care specialiștii vor analiza eficienta şi necesitatea acestora pentru a lua o decizie finală.
Potrivit primarului general interimar Ruslan Codreanu, iniţial vor fi create 5 astfel de staţii în Chişinău, iar ulterior numărul acestora ar putea fi suplinit cu încă 20 astfel de staţii în cele 25 locaţii identificate de Primărie. Autoritățile precizează, că proiectul nu necesită cheltuieli mari, iar pentru implementarea acestuia vor fi folosite indicatoare existente (cu mici modificări) şi va fi aplicat marcaj rutier adițional. Scopul proiectului este de a preveni staționarea mașinilor de taxi în stațiile transportului public de cursă.

Totodată ar putea fi nevoie de elaborare a unui pachet de sancţiuni noi, care să combată parcările în zonele respective al altor mijloace de transport, afară de cele angajate în serviciile de taximetrie
0
1,366
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!