Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

În Chişinău vor apărea staţii speciale pentru taxi

28 Mai 2018 - 14:12
Denis Godorozea
Autoritățile municipale au anunțat despre lansarea unui proiect pilot, ce vizează crearea unei reţele de stații special amenajate pentru maşinile de taxi. Primele stații urmează să fie amenajate în viitorul apropiat, după care specialiștii vor analiza eficienta şi necesitatea acestora pentru a lua o decizie finală.
Potrivit primarului general interimar Ruslan Codreanu, iniţial vor fi create 5 astfel de staţii în Chişinău, iar ulterior numărul acestora ar putea fi suplinit cu încă 20 astfel de staţii în cele 25 locaţii identificate de Primărie. Autoritățile precizează, că proiectul nu necesită cheltuieli mari, iar pentru implementarea acestuia vor fi folosite indicatoare existente (cu mici modificări) şi va fi aplicat marcaj rutier adițional. Scopul proiectului este de a preveni staționarea mașinilor de taxi în stațiile transportului public de cursă.

Totodată ar putea fi nevoie de elaborare a unui pachet de sancţiuni noi, care să combată parcările în zonele respective al altor mijloace de transport, afară de cele angajate în serviciile de taximetrie
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter