În doar două zile peste 800 vitezomani au fost sancţionaţi! Ce măsuri va întreprinde INP

Inspectoratul Naţional de Patrulare (INP) a raportat pe pagina oficială pe reţeaua de socializare Facebook despre documentarea a peste 800 şoferi pentru depăşirea limitei de viteză admisă în acest week-end. Pe parcursul a două zile mai multe echipaje INP au fost prezente pe traseele de legătură între municipiul Bălţi şi raionul Orhei cu utilizarea utilajelor de măsurare a vitezei de circulaţie a automobilelor. În urma operaţiunilor, peste 800 şoferi au fost depistaţi cu depăşirea vitezei maxime admise legal, iar dintre aceștia peste 50% au depăşit viteza cu 20-40 km/h.
În urma încălcărilor depistate, cu o reacţie în acest sens a venit chiar şeful poliţiei, Alexandru Pînzari, care a declarat pe pagina sa de Facebook că începând cu ziua de azi, 7 mai 2018, pe întreg teritoriul ţării vor fi introduse mai multe maşini-capcană, dotate cu dispozitive de măsurare a vitezei de circulaţie a vehiculelor.
INP aminteşte, că scopul activităţilor desfăşurate este de a salva vieţi, iar viteza excesivă este una din cauzele principale a accidentelor rutiere. Totodată, INP recomandă şoferilor să respecte limitele de viteze admise, să păstreze distanţa corespunzătoare faţă de vehiculul din faţă şi să circule cu atenţie sporită în cazul vizibilităţii reduse.
0
1,724
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!