Inginerii Opel părăsesc compania în favoarea BMW şi Jaguar

După ce companiile Opel şi Vauxhall au intrat în componenţa concernului PSA, noii patroni francezi imediat au venit cu un plan de restructurare pentru a readuce cele două companii la profit, fapt ce nu le-a reușit americanilor de-a lungul mai multor ani.
În special, planul de restructurare, propus de PSA, prevedea demisionarea voluntară a circa 3,700 angajați până în 2020, inclusiv prin pensionări anticipate, pentru a reduce cheltuielile, iar ulterior de a evita închiderea unor uzine din posesia mărcii germane. Programul, însă, ia nemulțumit pe angajații producătorului german, cei mai prețioși dintre angajați, de altfel. Mai mulți ingineri cu un stagiu de muncă chiar şi de peste 20 ani au ales să părăsească compania germană în favoarea altor producători auto, precum BMW şi Jaguar.

Plecarea mai multor specialiști experimentați cu o vechime mare în lucru a alarmat administrația Opel, care a şi decis stoparea imediată a programului de plecări voluntare, anunțând noi negocieri cu reprezentanții angajaților.
0
1,962
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!