Jaguar pregătește un nou SUV! De această dată, mai mare decât F-PACE

După ce a intrat în forță în segmentul SUV-urilor, având în prezent 3 modele cu capacități sporite în offroad, Jaguar nu dorește să se oprească aici și pregătește un nou SUV, de această dată unul mai mare decât F-PACE, care să concureze direct cu Porsche Cayenne.
În presa occidentală au apărut informații că britanicii au înregistrat o nouă debumire – J-PACE, iar surse apropiate constructorului britanic declară ferm că noul model va debuta în 2021 și va deveni cel mai mare și cel mai luxos SUV din gama Jaguar. Totodată noul model va adopta un limbaj stilistic nou pentru marcă și va prelua unele tehnologii de la Range Rover, urmând să concureze cu Porsche Cayenne.
În prezent Jaguar are în gama sa 3 SUV-uri. Primul model din segment a fost Jaguar F-PACE, succesul căruia ia determinat pe britanici să lanseze un SUV mai compact – E-PACE, care să atingă rezultate și mai spectaculoase. Cel din urmă – I-PACE este de-a dreptul revoluționar pentru producător în special și industria auto europeană la general, fiind primul model complet electric de serie al mărcii, și primul SUV electric lansat în producția de serie de către un producător european. Viitorul J-PACE vine să aducă mai mult lux și supremație în segment. Le va reuși britanicilor să creeze un concurent demn de Porsche Cayenne?
0
1,807
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!