Lada pregăteşte un nou facelift pentru modelul 4x4/Niva?

Presa din Federaţia Rusă a publicat o imagine captată de la una din prezentările interne a producătorului Lada, în care sunt enumerate modelele care urmează să-şi facă debutul în luna august al acestui an.
Aşadar, conform imaginii publicate, producătorul din Togliatti se pregăteşte să lanseze mai multe versiuni actualizate a modelelor din gama sa în toamna acestui an, iar premierele vor avea loc în luna August. Printre acestea se enumeră versiunile actualizate a celui mai accesibil model din gamă – Granta, în caroserie sedan şi liftback. Un model nou, da fapt o nouă versiune derivată din pseudo-crossover-ul XRAY, va fi XRAY Cross, care tradiţional va dispune de inserţii din plastic nevopsit pe perimetrul caroseriei şi o gardă la sol mărită – conceptul acestuia a fost prezentat cu doi ani mai devreme.
Curios este faptul, că în lista premierelor sunt specificate modele precum Granta hatchback facelift şi Granta SW facelift şi Granta SW Cross, ceea ce sugerează că producătorul din Rusia va anihila modelul actual Kalina, iar versiunea actualizată a acestuia, împreună cu cele derivate (break-ul standard şi break-ul cu accente offroad) va purta denumirea Granta.
Un alt model, nu mai puţin curios şi inclus în listă este Lada 4x4 facelift, ce sugerează că producătorul din Togliatti a pregătit o actualizare pentru offroader-ul produs din 1977, fără schimbări esenţiale! Însă, de această dată, presa din Rusia comunică că modelul ar putea primi modificări de amploare, în special, vechea Niva ar putea primi un habitaclu absolut nou.

Să vedem, deci, care dintre aceste modele vor ajunge să fie prezentate la Salonul Auto de la Moscova din acest an şi ce metamorfoze vor suferi acestea!
0
3,244
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!