Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Lamborghini Urus devine lead car la cursele Super Trofeo Europe

23 Mai 2018 - 16:08
Denis Godorozea
Lamborghini Urus devine oficial lead car-ul curselor Super Trofeo Europe, ca parte a campaniei de promovare a SUV-ului italian. Pozele și anunțul au fost distribuite pe pagina oficială a constructorului italian pe rețeaua de socializare Facebook.
Debutul SUV-ului în cursele Super Trofeo a avut loc la cursa de pe circuitul britanic Silverstone, iar ulterior Urus va participa la alte 4 curse din această serie până la finalul acestui an. Lead car-ul are funcții asemănătoare Safety-car-ului din cursele Formula 1. În cursele Super Trofeo Europe participă mai mulți piloți de curse la volanurile supercar-urilor Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO, actualizate pentru sezonul din acest an. Bolizii actuali dispun de un kit aerodinamic exterior nou, elaborat îmreună cu Dallara Engineering. Bolizii de curse sunt propulsați de unitatea V10 de 5.2 litri cu 620 CP și 577 Nm la activ.
Pentru cursele Super Trofeo Lamborghini Urus a primit mai multe elemente distinctive la exterior, în special aplicații, care să accentueze formele agresive și proeminente a caroseriei, cu aplicarea siglelor sponsorilor curselor. La ora actuală cursele Super Trofeo Europe s-au desfășurat pe traseele Silverstone și Monza, următoarea cursă urmând să aibă loc pe circuitul Misano în luna iulie, Spa-Francorchamps, Nurburgring și cursa finală pe traseul Vallelunga în luna noiembrie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter