Lexus NX primeşte condimente sportive cu noua ediţie Sport

Lexus a prezentat noua ediţie pentru SUV-ul compact NX – Sport. Aceasta nu aduce modificări la substratul tehnic, care să influenţeze cumva capacităţile dinamice a crossover-ului, dar oferă un set de condimente sportive la designul exterior, care să evidenţieze automobilul în trafic.
Astfel, ediţia Sport poate fi accesată clienţi în nivelele de dotări Comfort şi Business, precum şi în cazul SUV-ului mai mare RX şi a hatchback-ului compact CT. În special versiunile Sport ale crossover-elor NX se vor distinge de cele standard cu elemente exterioare de culoare neagră lucioasă, precum capacele oglinzilor retrovizoare laterale şi calandrul lipsit în totalitate de elemente cromate.
Versiunea mai aduce cu sine şi jante din aliaj originale de 18 inch, care pot avea şi culori diferite, în dependenţă de piaţa de comercializare. De exemplu, jantele pot fi vopsite în nuanţe de bronz, sau pot fi bicolore, combinând nuanţele de alb şi negru.
La interior modificările sunt minime – clienţii se vor bucura de o tapiserie bicoloră, ce va combina nuanţele de alb şi negru.
Preţul ediţiei speciale urmează să fie făcut public mai aproape de lansarea pe piaţa din Europa. Versiunea va fi disponibilă pentru dotările Comfort şi Business şi pentru motorizările pe benzină şi cea hibridă.
1
2,043
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!