MINI celebrează 25 ani din momentul apariţiei primei sale decapotabile cu o ediţie specială

MINI celebrează 25 ani de la apariţia decapotabilei Rover Mini Cabriolet cu ediţia specială "25th Anniversary" pentru decapotabila Cooper Convertible.
Versiunea limitată se bazează pe dotarea MINI Cooper S Convertible. Caroseria este vopsită în nunaţa Starlight Blue cu dungi contrastante şi capace exterioare ale oglinzilor retrovizoare laterale de culoare albă, dar şi acoperiş textil pliabil Union Jack. Modelele ediţiei limitate vor mai putea fi distinse cu jantele bicolore din aliaj de 18 inch cu design special.
La interior schimbările sunt minore, iar cel mai mult despre apartenenţa la ediţia limitată sugerează plăcile prezente pe pragurile laterale şi bord cu inscripţiile "25th Anniversary". Decapotabilele vor beneficia standard de tapiserie din piele de culoarea gri Satellite Grey, sistem audio performant harman / kardon, sistem multimedia cu navigaţie inclusă, un ecran tactil de 8.8 inch şi conexiuni Apple CarPlay. Ediţia limitată mai include pachetul "Chili Pack" cu volan sport, sistem de climatizare automat şi senzori de ploaie.
În total vor fi produse doar 300 exemplare a ediţiei limitate, toate destinate exclusiv pieţei britanice. Preţurile încep de la 32,995 lire sterline, ceea ce înseamnă că noua versiune este mai scumpă decât cea standard cu 9,165 lire sterline.

Din momentul lansării actualului Convertible în 2004, MINI a comercializat peste 89 mii decapotabile în Marea Britanie.
0
2,249
GALERIE FOTO (29 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!