Moldova: 6,444 cazuri de depăşire a vitezei admise şi alte 3,000 încălcări în trafic depistate de INP în doar 4 zile

Inspectoratul Naţional de Patrulare (INP) a raportat depistarea a unui număr enorm de încălcări comise de participanţii la traficul rutier în perioada 28 aprilie – 1 mai 2018.

Astfel, în doar patru zile maşinile "capcană" a INP au înregistrat 6,444 şoferi care au depăşit limita de viteză admisă pe mai multe drumuri din ţară, iar "recordul" depăşirii aparţine unui şofer vitezoman, care circula cu viteza de 182 km/h pe traseul Chişinău – Leuşeni.

Totodată, au fost documentaţi 113 şoferi depistaţi în conducerea mijloacelor de transport în stare de ebrietate, 71 dintre care au condus în stare de ebrietate avansată, 24 în stare de ebrietate cu grad minim şi alţi 17 au fost documentaţi pentru refuzul expertizei alcoolscopice. Un şofer a fost documentat pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate narcotică.
Afară de cei 6,444 şoferi vitezomani, de către agenţii de patrulare au fost depistate alte circa 3,000 încălcări a regulamentului circulaţiei rutiere.

INP mai comunică prin intermediul paginii oficiale de pe reţeaua de socializare Facebook că în perioada 28 aprilie – 1 mai 2018 au fost înregistrate 28 accidente rutiere, în urma cărora au decedat 3 persoane, iar alte 39 au fost traumatizate.

Inspectoratul Național de Patrulare reamintește șoferilor că viteză excesivă și depășirile neasigurate în trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.
0
1,732
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!