Noul Mercedes-Benz G-Class a ajuns pe linia de asamblare

Mercedes-Benz a dat startul producţiei noii generaţii a offroader-ului legendar G-Class. Producţia modelului are loc la uzina din oraşul austriac Graz, acolo, unde Gelandewagen se produce de aproape 40 ani, din 1979, timp în care linia de pe linia de asamblare au ieșit peste 300 mii unităţi Gelandewagen în diverse versiuni!
Primii de noua generaţie vor beneficia clienţii americani, unde vor fi livrate iniţial versiunile G500 cu unitatea pe benzină biturbo V8 de 4.0 litri, cu 422 CP şi 610 Nm la activ, transmis pe ambele punți prin intermediul cutiei de viteze cu 9 rapoarte 9G-Tronic. Aceeași unitate se instala şi sub capota generației precedente G-Glass.
Această versiune va fi acompaniată de modelul de top Mercedes-AMG G 63 cu acelaşi benzinar biturbo V8 de 4.0 litri sub capotă, ce livrează aici 585 CP şi 850 Nm. Cei mai pretențioși clienţi vor putea opta pentru versiunea G 63 Edition 1, care vine cu un set de modificări la design, inclusiv jantele originale de 22 inch şi accente contrastante de culoare roşie la exterior şi în habitaclu.
0
2,176
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!