Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Noul crossover compact Volkswagen Tharu a fost deconspirat

Volkswagen pregăteşte lansarea unui nou crossover compact, ce a primit denumirea Tharu. Noul model a preluat o parte a substratului tehnic de la Skoda KAROQ, fiind, totodată, mai mare decât acesta. Versiunile de top Volkswagen Tharu vor dispune de sistemul audio performant Beats, despre ce sugerează siglele de pe montanţii centrali.
Prototipul Volkswagen Tharu a fost prezentat la Beijing la un eveniment special organizat de germani în luna martie al acestui an. Conceptul cu denumirea Powerful Family SUV a prefaţat viitorul model conceput special pentru piaţa chineză. Versiunea de serie a primit un design mai rezervat, deşi foarte apropiat conceptului, iar vestea bună este că Tharu va fi comercializat la nivel global.
Lungimea noului crossover constituie 4,453 mm, ceea ce înseamnă că acesta este cu 71 mm mai lung decât Skoda KAROQ, pe când ampatamentul constituie 2,688 mm, sau cu 50 mm mai mult decât la crossover-ul ceh. În presa chineză au apărut informaţii că sub capota Volkswagen Tharu iniţial se vor amplasa benzinare turboaspirate de 1.2 şi 1.4 litri, cu o putere de 116 şi, respectiv, 150 CP. Ambele motoare vor fi cuplate exclusiv la cutia robotizată cu 7 rapoarte şi dublu ambreiaj, ulterior, pentru alte pieţe ar putea fi disponibile motoare aspirate natural cuplate la cutii de viteze manuale. Versiunile de top, în care Tharu a şi fost captat de "spionii auto", crossover-ul vine echipat cu sistemul audio Beats, logourile căruia sunt aplicate chiar pe montanţii centrali.
Iniţial noul Volkswagen Tharu va fi produs şi disponibil doar pe piaţa chineză, însă ulterior producţia modelului va fi realizată şi la uzinele producătorului din Argentina, Mexic şi Rusia, iar modelul se va lansa şi pe majoritatea celorlalte pieţe, unde producătorul german este prezent cu modelele sale.
0
626
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!