Noul monovolum rusesc Aurus Arsenal a fost surprins pe străzile Moscovei
29 Mai 2018, 09:13
Noul monovolum Aurus Arsenal din proiectul denumit anterior "Kortej" şi-a făcut prima apariție pe străzile capitalei rusești. Anterior a fost dezvăluită doar noua limuzină, destinată președintelui Federației Ruse, iar pe străzi puteau fi surprinse sedanurile Aurus Senat, pe când monovolumul putea fi văzut doar pe schițe.

Noul monovolum va purta denumirea Aurus Arsenal, în cinstea unuia dintre cele trei turnuri ale Kremlinului. Celelalte două modele (sedanul şi SUV-ul) au fost denumite după acelaşi principiu.
Monovolumul a fost surprins de către un editor Autoreview pe una din străzile Moscovei însoţit de un Ford Focus cu numere de înmatriculare speciale de stat.

Modelul de serie a primit un design identic celui prezentat pe ultimile schiţe oficiale, căpătând un aspect stilistic familiar noii game Aurus. Arsenal are la bază aceeaşi platformă modulară EMP, pe care o împarte cu limuzina, sedanul şi SUV-ul. Caracterizat, iniţial, drept un monovolum, varianta finală Aurus Arsenal pare a fi simţitor mai mare decât modele precum Mercedes-Benz V-Class sau Volkswagen Multivan, deşi dimensiunile modelului încă nu au fost făcute publice.
Precum şi limuzina prezentată anterior, Aurus Arsenal dispune de propulsie hibridă, ce combină benzinarul V8 de 4.4 litri cu un motor electric. Motorul cu ardere internă se cuplează
la cutia automată KATE cu 9 rapoarte, de origine rusească, ce transmite cuplul pe ambele punţi.
Premiera oficială Aurus Arsenal va avea loc la Salonul Auto de la Moscova la sfârşitul verii din acest an. La acelaşi eveniment premiera oficială o va marca sedanul şi, probabil, SUV-ul.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
2,863
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!