Anunţăm o nouă expediţie: Maşini vs. motociclete! BMW Eleganza Grand Tour!

Plăcerea de a conduce pe două roţi se duelează cu cea de a conduce pe patru roţi într-o nouă expediţie PiataAuto.md / GT.md! Un adevărat Grand Tour epic!
Probabil nu există locuri mai potrivite de a savura plăcerea supremă în condus decât drumurile sinuoase alpine, parcurse într-o primăvară târzie! Iar asta e valabil atât pentru automobile, cât şi pentru motociclete!
Motocicliştii vă vor spune adeseori că anume mânuirea unui motor înseamnă senzaţia sublimă a condusului! Entuziaştii automobilelor vă vor spune că anume ei savurează cel mai mult condusul plenar, luând virajele montane cu savoare, fie că au tracţiune spate, fie integrală. Nu putem spune cu siguranţă acum care o fi adevărul suprem. Dar vom afla, pas cu pas, cu fiecare nou viraj, cu fiecare nouă zi, în aventura grandioasă care ne aşteaptă – BMW Eleganza Grand Tour – susţinută de BMW, Mastercard şi FlyUIA!
Trei maşini superbe se vor alinia la startul acestei expediţii Grand Turismo! Trei BMW-uri, gândite pentru plăcerea de condus în călătorii lungi, trei BMW-uri ce poartă mândru literele GT pe ele! E vorba de trei BMW-uri Seria 6 Gran Turismo! Vom avea şi tracţiune spate, şi integrală, dar partea cea mai savuroasă e că toate cele 3 automobile au sub capotă motoare de 3.0 litri, cu 6 cilindri în linie, iar orice fan BMW ştie că anume asta e specialitatea casei la bavarezi!
Acestor 3 maşini li se vor mai alătura şi 2 motociclete BMW! Una din ele e legenda mărcii bavareze – renumita R 1200 GS, numai bună de cucerit drumurile alpine! Iar cea de-a doua, oh Doamne, e atât de superbă şi de dorită, încât şi cei care n-au treabă cu motocicletele o îndrăgesc de la prima vedere! E vorba de BMW R nineT, probabil cea mai superbă şi mai elegantă motocicletă din gama actuală BMW Motorrad!
Una mai superbă ca cealaltă deci, fie că e vorba de motocicletele implicate, fie că e vorba de automobilele din această expediţie GT! Şi toate aceste vehicule expediţionale vor traversa peisaje epice ale Alpilor de primăvară, delectându-vă în fiecare zi cu relatări epice, condimentate cu fotografii şi materiale video de la cea mai talentată echipă de producţie! Da, aşa cum v-am surprins plăcut la ultima noastră expediţie arctică, cu filmuleţe superbe publicate în fiecare zi a expediţie, la fel vom face şi acum – mult video, creat direct din expediţie, însoţit de fotografii superbe şi relatările experienţelor noastre pe PiataAuto.md / GT.md şi pe pagina noastră de Facebook. Şi, pe lângă toate acestea, puteţi urmări şi paginile personale ale aventurierilor participanţi sau puteţi accesa hashtag-ul #EleganzaGT din reţelele sociale!
Aveţi un milion de motive, deci, să urmăriţi această expediţie în fiecare zi, de acum încolo! Iar până pornim propriu-zis la drum, în următoarele articole tot mai multe detalii picante despre marea aventură ce urmează – pentru că picanteriile sunt multe la număr şi extraordinare!
2
4,487
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!