Pe parcursul zilei de ieri 335 şoferi au fost depistaţi cu depăşirea limitei de viteză pe traseul Chişinău-Leuşeni

Inspectoratul Naţional de Patrulare (INP) a executat o nouă operaţiune pentru a depista şi sancţiona şoferii vitezomani pe parcursul zilei de ieri, 16 mai 2018, pe traseul Chişinău-Leuşeni. În urma operaţiunii produse 335 şoferi au fost depistaţi depăşind limita de viteză, iar un şofer ar putea fi privat de dreptul de a conduce mijloace de transport.

Astfel, 170 şoferi au fost documentaţi şi s-au ales cu câte un proces verbal la locul desfăşurării operaţiunii. 82 şoferi au depăşit limita de viteză admisă cu până la 20 km/h, alţi 79 au depăşit viteza cu 20-40 km/h, şi alţi 9 conducători auto au depăşit viteza cu peste 40 km/h. Afară de amenzi, aceştia s-au ales şi cu puncte de penalizare, iar un şofer în urma documentării a acumulat limita maximă admisă de 15 puncte de penalizare şi ar putea fi lispit de permisul de conducere pe un termen de la 6 la 12 luni.
INP aminteşte, că scopul operaţiunii a fost de a preveni accidentele rutiere produse din cauza nerespectării limitei de viteză prevăzute legal, care este una dintre cele mai răspândite cauze a accidentelor rutiere fatale în Moldova.
0
1,710
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!