Poliţia americană va primi în dotare un tot-teren cu benzinar V8 sub capotă

Dodge a prezentat noul model pentru Departamentul de Poliţie a statului Michigan, dezvoltat pe baza offroader-ului Durango, astfel, acesta va fi al doilea model dezvoltat de Dodge, pe lângă sedanurile Charger, aflat în dotarea poliției americane.
În dotarea standard la dispoziția angajaților Departamentului de Poliţie vor fi puse opțiuni, precum sistemul de climatizare automatizat cu trei zone, cameră de marșarier şi scaunul șoferului ajustat electronic în 8 direcții.

Noul interceptor a primit denumirea Dodge Durango Pursuit şi are sub capotă unitatea pe benzină V8 HEMI, aspirată natural, cu 365 CP şi 529 Nm la activ, cuplată la o cutie automată cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul constant pe ambele punţi. Afară de motorul performant, Durango Pursuit dispune de un sistem de frânare fortificat.
Decizia de a dezvolta un nou model a venit după o serie de teste neoficiale, produse de Departamentul de Poliţie al statului Michigan împreună cu cei de la Dodge. Anterior, în 2016, autoritățile statului american au optat pentru modelele Dodge Charger, propuse de producător, după testele comparative în care au participat producători precum General Motors, Ford şi Fiat Chrysler Automobiles. În special, reprezentanții poliţiei au apreciat atunci caracteristicile de frânare a sedanului Charger, care poate opri în loc de la viteza de 60 mph (97 km/h) în doar 37.5 metri.
1
2,129
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!