Primul SUV Aston Martin va debuta în 2019

11 Mai 2018, 07:41
Denis Godorozea via Car and Driver
Aston Martin va lansa primul SUV din istoria sa anul viitor! Informaţia a fost confirmată de directorul companiei, Andy Palmer, care a adăugat, că acesta va avea propulsie hibridă.
Despre intenţiile de a lansa un SUV compania britanică a sugerat acum 3 ani în urmă, când a prezentat conceptul DBX. Varianta de serie a primului model cu capacităţi sporite în offroad a producătorului britanic ar putea, însă, avea un design complet diferit de conceptul prezentat anterior. Primul SUV Aston Martin va dispune de propulsie hibridă şi ar putea avea la bază un benzinar V8 de 4.0 litri de origine Mercedes-Benz, combinat cu un motor electric, ce vor livra în tandem o putere maximă de circa 710 CP. Potrivit unor informaţii neoficiale, viitorul model s-a ales şi cu o denumire – Varekai.
Noul model Aston Martin va fi urmat de un alt SUV, de această dată cu propulsie complet electrică, însă acesta va fi comercializat sub brandul Lagonda, despre lansarea căruia s-a anunţat la Salonul Auto de la Geneva în luna martie al acestui an.
Britanicii declară că modelul lor va deveni primul SUV de lux complet electric cu un design exterior inspirat de la conceptul Lagonda Vision Concept. Totodată versiunea de serie va fi dedicată aproape în totalitate luxului şi frumuseţii estetice, fiind mai puţin practic decât potenţialii rivali. Debutul oficial este planificat pentru anul 2021.
0
1,878
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!