Range Rover Velar s-a ales cu dotări şi motorizări noi

La aproape un an după lansare Range Rover Velar beneficiază de un set de modernizări ample, printre care două motorizări noi, echipament opţional, revizuiri a dotărilor standard şi sisteme de siguranţă actualizate.
Până în prezent Range Rover Velar putea fi achiziţionat în una din cele şase motorizări disponibile, iar acum acestora se vor alătura încă două noi. Ei bine, acestea nu reprezintă în sine propulsoare noi, ci mici resetări ale celor deja existente. Astfel, Velar va fi disponibil cu o versiune de mijloc pe benzină şi una pe motorină. Noua versiune pe benzină poartă denumirea P340 şi are la bază unitatea V6 de 3.0 litri, preluată de la versiunea P380 cu 380 CP la activ, şi dispune de o putere de 340 CP şi un cuplu identic de 450 Nm. Noua versiune diesel D275 împrumută motorul V6 de 3.0 litri de la actuala D300, doar că în acest caz turbodieselul livrează o putere limitată la 275 CP şi 625 Nm.
Noile motorizări pot fi comandate imediat din ziua prezentării, pe când o altă actualizare pentru versiunile pe benzină va veni începând cu anul 2019 şi prevede noi rezervoare de combustibil de 82 litri, în schimbul celor vechi de 63 litri. Tot de atunci versiunile pe benzină vor fi echipate cu filtru de particule DPF.

Suspensia pneumatică, până acum inclusă standard doar în versiunile de top cu propulsoare V6, devine echipament standard şi pentru versiunile cu propulsoare cu 4 cilindri P300 şi D240. Sistemul de cruise-control adaptiv este acompaniat acum de sistemul de menţinere a benzii de circulaţie, devenind astfel un soi de pilot automat cu capacităţi limitate, iar opţiunea este disponibilă pentru toate versiunile Velar.
Clienţii, ce optează pentru un Range Rover Velar în dotările incipiente se vor bucura de camera pentru mers înapoi inclusă standard, pe lângă senzorii de parcare spate. Tot în dotările incipiente mai este inclus standard şi sistemul de monitorizare a stării şoferului şi de menţinere a benzii de circulaţie (cruise-controlul adaptiv fiind disponibil opţional).
0
3,100
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!