Recomandarea Car Music de vineri, №2
18 Mai 2018, 22:20
Aşadar, iată-ne şi la a doua ediţie a recomandărilor noastre muzicale săptămânale. Sperăm că le-aţi savurat pe primele, iar dacă încă nu ştiţi cum puteţi savura toate aceste recomandări în maşina Dvs., citiţi articolul nostru cu sfaturi utile la acest subiect.

Astăzi, aşa cum am promis, venim cu 3 noi recomandări, pentru 3 stiluri de
muzică – electronic, jazz şi rock.
Sunt descoperiri făcute recent de
noi în ritm de condus al maşinilor, pe
care le-am savurat şi am considerat
că merită să vi le recomandăm.
Fireşte, calitatea experienţei acustice
depinde şi de calitatea sunetului
sistemului audio, mai ales în cazul
unor stiluri precum jazz-ul, dar în
zilele noastre soluţiile unui sunet
mai bun sunt cu mult mai
accesibile – dacă nu în automobil, atunci cel puţin printr-un set bun de căşti pentru telefonul mobil, or, recomandările de mai jos sunt valabile nu numai pentru maşină şi episoade de condus!

Aşadar, iată şi setul celor 3 recomandări de astăzi.
Recomandarea Electronic:
Jupiter – Bandana Republic. 2015.

Şi de această dată recomandarea noastră la capitolul electronic vine de la o formaţie franceză, pe nume Jupiter. E încă un nume proaspăt şi puţin cunoscut, dar albumul Bandana Republic oferă un sunet ce îmbină perfect ritmul de condus de vară, pe serpentine însorite, cu un uşor iz de retro. Acest album, apropo, e disponibil şi gratuit pe SoundCloud: https://soundcloud.com/
wearejupiter/sets/bandanarepublic
Recomandarea Jazz:
Manu Katche – Unstatic. 2016.

Un album ce combină instrumente clasice de jazz în formate absolut noi, cu ritmuri ce par să evadeze din percepţia clasică şi să experimenteze tărâmurile muzicii electronice. Manu Katche e un percuţionist, aşa că tobele şi percuţia sunt în centrul scenei pe acest album, însoţite de un contrabas sonor, saxofon şi alte câteva instrumente şi efecte sonore, toate împachetate într-o înregistrare de o foarte bună calitate. Fără îndoială, piesa Unstatic, care poartă şi numele albumului, are cel mai energic ritm, riscând să vă răsune în cap şi după ce terminaţi de ascultat albumul.
Recomandarea Rock:
AC/DC – Rock or Bust. 2014.

Veteranii hard-rock-ului, AC/DC, au lansat un nou album de succes în 2014, primul album după pensionarea Malcom Yong. Partea frumoasă a albumului e că aduce piese noi, bine ritmate, calitativ înregistrate, dar care păstrează stilul clasic al celor de la AC/DC. Dacă v-au plăcut piesele clasice ale celor de la AC/DC, cu siguranţă veţi savura şi acest album, foarte scurt, de doar 35 de minute, dar care sună bine când mergeţi singur în maşină!

Vedeţi şi Recomandarea Car Music de vineri, №1
PiataAuto.mdIlie Toma
0
3,517
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!