Sfârșit de carieră pentru Dodge Challenger SRT Demon! A fost produs ultimul exemplar

Dodge Challenger SRT Demon a ajuns la final de carieră – ultimul exemplar al coupe-ului bestial a părăsit linia de asamblare ieri, 30 mai 2018. Ulterior automobilul va fi vândut la licitație, iar banii încasați vor fi cheltuiți în scopuri caritabile.
Ultimul exemplar Dodge Challenger SRT Demon a părăsit linia de asamblare într-o nuanță neagră a caroseriei, însă cu câteva zile mai târziu acesta va beneficia de jante originale din aliaj de 18 inch și va fi revopsit în nuanța Viper Red, iar nuanța specială va aduce omagiu modelului Dodge Viper, scos din producție în vara anului trecut.
Sub capota Dodge Challenger SRT Demon se află unitatea V8 de 6.2 litri dotată cu compresor, ce livrează 852 CP și 1,044 Nm. În total coupe-ul a fost produs într-un număr de 3,300 exemplare. Ultimul exemplar va fi vândut în scopuri caritabile la Casa de Licitație Barett-Jackson între 20 și 23 iunie curent, iar acesta va face parte dintr-un lot comun cu ultimul exemplar Dodge Viper, produs la uzina Conner Avenue de la Detroit.
0
3,318
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!