Subaru WRX STI primește un surplus de putere cu versiunea specială Series.Gray

Subaru anunță lansarea noii ediții limitate Series.Gray pentru sedanurile WRX și WRX STI, iar cel din urmă beneficiază varianta modificată a benzinarului turboaspirat de 2.5 litri cu un surplus de putere.

Modificările nu țin doar de unitatea de sub capotă. Sedanul "standard" WRX în ediția limitată are sub capotă propulsoarele standard, însă la interior primește un sistem multimedia modificat cu ecran de 6.5 inch și conexiuni Apple CarPlay și Android Auto. Totate exemplarele ediției limitate vor avea o caroserie vopsită în noua nuanță de gri, iar motoarele se vor cupla la o cutie manuală cu 6 trepte, cea automată nu va fi oferită nici opțional.
Versiunea de performanță Subaru WRX STI primește un set mai mare de modificări. Grație modificărilor operate sub capota mașinii, inclusiv noua unitate de control a motorului și noile sisteme de admisie și evacuare, unitatea turboaspirată de 2.5 litri primește un surplus de 10 CP și dezvoltă acum 310 CP. Cutia manuală este resetată special pentru versiunea de performanță, pentru a asigura o accelerare cât mai rapidă. De asemenea WRX STI va putea fi deosebit de sedanul "standard" cu jantele de 19 inch (pentru WRX Series.Gray sunt disponibile doar jante de 18 inch). La interior, afară de sistemul multimedia, versiunea de performanță va primi scaune față sport Recaro ajustate electric.

În total vor fi produse 1,000 exemplare Series.Gray: 750 modele speciale WRX și, respectiv, 250 WRX STI. Toate modelele sunt destinate în exclusivitate pieței americane, unde Subaru înregistrează și cele mai mari vânzări la nivel global. Prețul de start pentru WRX Series.Gray va constitui 32.5 mii dolari, pe când WRX STI Series.Gray va avea un preț de minim 39.7 mii dolari.
1
1,941
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!