Succes răsunător pentru Skoda: SUV-ul KAROQ va fi produs la cea de-a treia uzină pentru a face faţă cererii enorme

La începutul acestui an Skoda anunţa startul producţiei noului KAROQ la cea de-a doua uzină a cehilor, situată în Mlada Boleslav, pe lângă uzina din Kvasiny, graţie cererii enorme pe piaţă. Însă interesul pentru SUV-ul compact a fost, se pare, subestimat, dat fiind faptul că nici aceste două uzine nu pot satisface cererea pentru model în întregime, unii clienţi fiind nevoiţi să aştepte livrarea modelului până la 10 luni!
Skoda raportează o creştere record de 12% a vânzărilor în primul trimestru al acestui an, reuşind să comercializeze 316,176 automobile, iar în mare parte un asemenea succes se datorează anume modelului KAROQ. Astfel, pentru a face faţă cererii spectaculoase, Skoda KAROQ va fi produs la uzina Volkswagen din oraşul Osnabruek, Germania, unde în prezent sunt asamblate modele precum Volkswagen Tiguan, Porsche Cayenne şi Porsche Cayman. Tot la această uzină sunt vopsite caroseriile compactelor Skoda Fabia.
Totodată cea mai mare uzină a cehilor din Mlada Boleslav urmează să fie modernizată, pentru a putea produce un număr mai mare de automobile. Tot aici începând cu anul viitor va fi dat startul producţiei unui nou SUV compact, bazat pe conceptul Skoda Vision X, debutat la Geneva în acest an. Ulterior, în 2020 la Mlada Boleslav va începe producţia primului model electric al cehilor.
Skoda KAROQ a fost lansat pe piaţă în toamna anului trecut şi a reuşit să devină protagonistul expediţiei arctice de Crăciun "Celebrate Christmas Another Way with Skoda KAROQ".
0
2,450
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!