Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Tesla a amânat lansarea Model 3 în Europa

31 Mai 2018 - 10:29
Denis Godorozea
Tesla Model 3 va ajunge pe piaţa europeană abia în prima jumătate al anului viitor, sau cu 6 luni mai târziu, decât se planifica iniţial! Declaraţia aparţine CEO-ului Tesla, Elon Musk, care a declarat pe contul său de Twitter că pe Bătrânul Continent modelul va apărea nu mai devreme de prima jumătate al anului viitor, fiind întrebat de termenii apariţiei modelului pe piaţa britanică.
În acelaşi răspuns, Musk a enunţat că modelul electric iniţial a fost creat cu ideea adaptării rapide şi necostisitoare pentru ţările cu circulaţie pe partea stângă, planşa de bord fiind una simetrică, ce permite permutarea volanului pe partea dreaptă. Iniţial Tesla planifica lansarea Model 3 în Europa în cea de-a doua jumătate al acestui an, însă noile declaraţii făcute de Musk precizează, că modelul va apărea în Europa până în vara anului 2019, iar versiunea destinată pieţei britanice îşi va face apariţia în cea de-a doua jumătate al anului viitor.
La baza acestei decizii ar sta problemele de producţie Model 3 cu care se confruntă Tesla în prezent. După mai multe luni de la lansare compania americană încă nu a reuşit să atingă ţinta dorită de 5,000 unităţi produse săptămânal, acest obiectiv urmând să fie atins în luna iunie al acestui an, coform declaraţiilor lui Musk. În prezent compania produce un număr de 500 unităţi Model 3 zilnic, mult prea puţin comparativ cu cererea pentru vehicul, astfel mulţi clienţi fiind nevoiţi să aştepte automobilele comandate până la 9 luni.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter